Foto: Bo Lundvang

Vill du medverka på årets julmarknad?

Vi tar nu emot intresseanmälningar till årets julmarknad.

Julen börjar på Vallby Friluftsmuseum! På vår gammaldags julmarknad finns något för alla som längtar efter julen. I marknadsvimlet hörs de klassiska julsångerna och bland de frostnupna gårdarna syns spår av gårdstomten.

Årets julmarknad äger rum 2-3 december kl 11.00–16.00. Du är välkommen att anmäla ditt intresse för att delta som utställare. I rutan Relaterat nedan hittar du ett formulär med intresseanmälan.

Marknaden äger huvudsakligen rum utomhus och antalet platser är begränsat. Museets marknadsstånd är 1,8 x 0,8 meter. De har markis samt belysning. Det finns begränsad möjlighet att använda medhavda marknadsstånd. Ett fåtal platser med bord finns tillgängliga inomhus.

Vallby Friluftsmuseum har en kulturhistorisk inriktning på julmarknaden, något som vi gärna ser att ni tänker på när ni väljer ur ert sortiment. Beskriv produkterna så noggrant som möjligt eller skicka med bilder. Museet förbehåller sig rätten att göra ett urval bland intresseanmälningarna för att få ett marknadsutbud som är så välförsett, kvalitetsinriktat och varierat som möjligt. Värdshuset har ensamrätt på servering av mat, dryck och fika.

Har ni några frågor eller funderingar, kontakta Nina Larsen på
021-398019 eller vallby.friluftsmuseum@vasteras.se

Sänd intresseanmälan om medverkan senast den 1 oktober.

Om du besöker oss