-  - 
Startsidan - Vallby Friluftsmuseum. - 
 - Kontakt -     Webbkarta -     In English -     Sök - 
Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - Du är här Startsida -  / Program

Programtider

Torsdag 23 augusti kl 18.00-20.00 i folkparksteatern.

Biljettpris 200 kronor per person. Biljetter finns att köpa på plats från kl 17.00 (kontant eller Swish). Allt överskott från biljettförsäljningen går till Västerås stadsmission.

 

 -  

En humoristisk välgörenhetskväll med sång, musik och makalösa historier

Kollage med Bengan Janson, Janne Krantz och Fritte Fridolfsson

Bengan Janson (Östen med Resten), Janne Krantz (Iggesundsgänget) och Västerås egen Fritte Fridolfsson (Bröderna Slut) bjuder in till en show som bara kan sluta i skratt, härlig sång och en känsla av folkparksunderhållning – precis så som den ska upplevas.

Medarrangören Fritte Fridolfsson är noga med att påpeka att det som händer under den här kvällen – det händer där och då, och kan aldrig mer återskapas. Så fungerar det nämligen när de tre musikerna tillsammans står på scenen. Fantastisk och svängig folkmusik, sång, dans och en och annan limerick kommer att levereras i den anrika folkparken på Vallby Friluftsmuseum.

Allt överskott från biljettförsäljningen går till arbetet med hemlösa via Stadsmissionen i Västerås.

Fikaförsäljning.

  • Dag och tid: Torsdag 23 augusti klockan 18.00-20.00
  • Biljettpris: 200 kronor per person. Biljetter finns att köpa på plats från kl 17.00 (kontant eller Swish). Du kan även förköpa din biljett via SMS genom att skicka texten VALLBY till 72 980. SMS:et kostar 200 kr (samma som biljettpriset) och svaret visar du upp i biljettkassan. Allt överskott från biljettförsäljningen går till arbetet med hemlösa via Stadsmissionen i Västerås.
  • Plats: Folkparksteatern på Vallby Friluftsmuseum

Välgörenhetskvällen arrangeras av Anton Olsson och Fritte Fridolfsson med stöd av Aros Bygg & Förvaltning, MARK Södergren & Flink, Öbergs Färghus, SINNAB, Västerås Marin, Nya Rörbolaget, Västerås Citysamverkan och Vallby Friluftsmuseum.

 - Tillbaka Tillbaka  -    UppUpp  -