-  - 
Startsidan - Vallby Friluftsmuseum. - 
 - Kontakt -     Webbkarta -     In English -     Sök - 
Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - Du är här Startsida -  / Om Vallby Friluftsmuseum

Mimer är fadder åt museets gestrikefår.

Skyltgruppen är fadder åt museets fjällnära kor.

 

 -  

Faddrar och sponsring

Våra faddrar stöder vårt arbete med att rädda de utrotningshotade lantrasdjuren!

Sverige har skrivit under konventionen om biologisk mångfald och där ingår allt levande, deras gener och miljöer. Även äldre husdjursraser ingår. Varje land har sina egna husdjursraser och är ansvariga för att bevara dessa. Museet är genbank för flera olika lantraser och arbetar aktivt för att sprida kunskap om och bevara dem för framtiden.

Som fadder till en lantras får ditt företag sin logotype på en skylt i anslutning till djurhägnet. Dessutom erbjuder vi en fadderdag för de anställda med familjer eller en dag för era kunder.

Att vara fadder för ett djurslag kostar 10 000 kronor per år. Ett samarbete med Vallby Friluftsmuseum innebär ett aktivt stöd och engagemang för kulturarvet. Dessutom öppnas fler möjligheter att via museet nå ut till en bred allmänhet.

Låter detta intressant, eller har du andra förslag till samarbete med oss är du välkommen att kontakta Elin Rynger på telefon 021-39 80 76 eller e-post elin.rynger[at]vasteras.se.

Vallby Friluftsmuseum tackar våra faddrar för värdefullt stöd!

Faddrar för Gestrikefåren:

Mimer är fadder åt museets gestrikefår.

Länk till Mimers webbplats (nytt fönster)

 - Tillbaka Tillbaka  -    UppUpp  -